Administratia Parcului Natural Bucegi si Agentia pentru Protectia Mediului Prahova raspund!

Ati vazut cum din cateva actiuni, s-au obtinut si rezultate in folosul mediului. Actiunile au fost sustinute si intelese de unele institutii cu responsabilitati in Parcul Natural Bucegi.

In timp ce unii factori de decizie vorbesc si fac planuri, promit proiecte si flux turistic, daca te implici ca om simplu, faci mai mult decat ei. Si asta pentru ca unii urmaresc doar aplicarea unor proiecte in spatele carora stau tot ei, nesimtitii care vorbesc de binele nostru, si care nu stiu cum sa dea de lucru propriilor firme.

Iata ce mai spun unele institutii din Bucegi, cu mentiunea ca multumesc Jandarmeriei Prahova pentru adresa de astazi.

14 O poveste interesanta cu acest izbuc. Dupa cum se vede, exploatarea este legala.

10 Mai aflati despre problemele din Bucegi.

15a

15bEvident ca vom fi cu ochii in patru

3 Deocamdata doar o imagine, sa fiti atenti, ca vor urma detalii interesante: privelisti, note, concurs, precizari, premii, sponsori, promovare, mediu, multe altele. “Imaginile imi apartin, si trebuie intrebat inainte de a le copia sau folosi!”

4 Raspunsul APM Prahova

Multumesc pe aceasta cale institutiilor care au intreprins masuri in vederea protectiei mediului in Parcul Natural Bucegi, sit Natura 2000.

3 comments on “Administratia Parcului Natural Bucegi si Agentia pentru Protectia Mediului Prahova raspund!

 1. criscar50 says:

  La acoperirea cu vorbe,paragrafe de legi,hartii stam bine.E deja un semnal! Sa vedem si la fata locului cum vor fi tratate lucrurile…

 2. mariana says:

  Am citit în ultima adresă cum A.P.M. Prahova spune că va atenţiona Primăria Buşteni să nu creeze drumuri suplimentare şi la nevoie, să transporte materialele cu oameni şi animale. Tare sunt curioasă dacă se va proceda în acest fel, ar fi prea frumos.
  În plus, acea frază mi-a amintit de imaginile şi povestirile despre cum s-au transportat materialele pe munte atunci când s-a ridicat Crucea de pe Caraiman.

  • axisbucegi says:

   Intai sa le vina banii, ca nu au inceput nimic, dar sunt sigur ca nu vor respecta vreodata cerinte de mediu. Ramane sa ne amintim cum erau altii mai civilizati ca noi, pe la 1900. Taiau padure dincolo de munte ca sa nu strice peisajul orasului. Acum, avem parc central dar fara copaci…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s