Pasul urmator

Spre seara, membrii Comunitatii vor primi noile materiale. Acestea vor putea fi dezbatute pana vineri.

Vineri dimineata vor fi publicate pe blog si inaintate autoritatilor.

De asemenea, intre doua actiuni, adica pana la Actiunea cu nr. 3 va aparea publicat un material ilustrat cu documente, prin care se va arata de ce este utila aparitia Comunitatii Bucegilor.

Din parcurgerea acelor acte se va vedea, lipsa de obiectivitate a unor reprezentanti ai statului in Parcul Natural Bucegi. De asemenea, vom reveni cu informatii detaliate despre proiectul statiunii Nucet.

Unii nu au raspuns niciodata la cereri legale pentru ca au impresia ca pot face orice cu banul public sau cu zona in care isi desfasoara activitatea. Se va schimba lucrul acesta, o sa vedeti.

Multumim Incomod-Media pentru stirea transmisa, asigurand pe viitor deplina noastra colaborare:

http://incomod-media.ro/ziar/parcul-natural-bucegi-sub-semnul-abuzului-viitoarea-statiune-de-pe-muntele-nucet-la-top-secret/

8 comments on “Pasul urmator

 1. un.bolovan says:

  Adrian, cred ca ar fi fost interesant sa faci si o sectiune de “Register” unde cei care doresc sa se poata inregistra si sa scrie eventual articole, sa propuna si ei subiecte. 🙂 Ar fi un pic mai interactiv. Se pare ca astazi va fi o zi superba in Bucegi! Dor 🙂

  • supernaturalvibes says:

   …si sa se inscrie si oamenii “de bine” 😉 printre cei de buna credinta,s.a.m.d…

   • bucegistul says:

    Trebuie stiut cate ceva despre oricine se inscrie…nu vine un anonim care nu stie ce este muntele sau cine stie ce interese are, si sa vrea sa fie membru. Sa se duca pe site-urile de socializare, la povesti, aici vrem sa facem ceva serios. Scopul este atingerea nr. de 300, dar sa fie unul si unul. Nu fantome, nu oportunisti, nu oameni curiosi de ce fac altii. Am doi prieteni carora le-am adus la cunostinta din timp acest proiect. Si au zis sa vedem, sa ne gandim. Ieri s-au gandit in sfarsit. Numai ca era chiar in sfarsit si nu s-a mai putut. Deci nu putem sta undeva pe bara si privi, iar cand pare ok intram si noi. Sunt o persoana foarte dificila, dar cred in ceea ce fac. Cand vine vorba de interesul general, mi se aplica acel crez: “eu daca trebuie sa fiu la 1 noaptea la vf. omu, la 1 noaptea sunt acolo; ca sa nu fiu, ar trebui sa nu mai existe acel varf”. Pana acum s-au inscris doar oameni care sunt un exemplu. Mie imi place de fiecare in parte. Acestia sunt unul si unul. Asa trebuie sa fie si ceilalti pana la 300.

 2. supernaturalvibes says:

  Perfect adevarat.

 3. criscar50 says:

  Am primit pozele:1) In zona Pelesului-jaf la drumul mare;2)Neglijenta incalificabila;3)Am vazut si eu ,la inceputul iernii,traseele de tras bustenii spre V. Cerbului,dar acea plantatie distrusa, acoperita zapada,n-am vazut-o si nici traseul de motocros,dar o data cu primavara vor iesi la lumina abuzurile!Nu trebuie iertat nimic ce contravine legii.Chiar daca n-ar exista prevederi in legislatie,asemenea fapte sfideaza bunul simt.

 4. Observ cu satisfacţie cum Comunitatea Bucegilor începe să se facă cunoscută autorităţilor, iar răspunsul tău pentru Radu şi pentru toţi cărora nu le este clar statutul comunităţii, m-a impresionat prin seriozitatea şi implicarea ta totală în protejarea muntelui. Acea frază:…”dacă Bucegii erau pe mâna mea, fii sigur că şi uliului i-ar fi trebuit drept de survoll”, m-a făcut să-mi doresc enorm să te ajutăm să ajungi să deţii controlul asupra Bucegilor şi atunci abia vom fi liniştiţi că muntele va trăi ! Simt nevoia să te asigur de susţinerea mea totală în toate acţiunile ce le vei întreprinde , fiindcă ştiu că vor fi corecte şi sigur cele mai bune..

  • bucegistul says:

   Va multumesc! Acela a fost un raspuns pentru a lamuri definitiv niste lucruri. Eu de regula ma implic total in orice actiune in care cred. Nu trebuie sa detina cineva controlul, ci sa stie sa aplice legea. Sunt atatea institutii in Bucegi, se actioneaza haotic si din acest fapt rezulta atatea distrugeri in acest Parc Natural. Sunt necesare cateva persoane, care sa stie ce sa faca. Va fi un volum urias de munca, pentru a repara ceea ce s-a distrus atatia ani.

 5. bucegistul says:

  Pentru a nu da impresia ca exista unele disensiuni intre noi, am sters unele comentarii, incepand cu ale mele!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s