Comunitatea Bucegilor demareaza oficial

Astazi 12.04.2013 se da startul in acest proiect.

Astazi Comunitatea Bucegilor numara 30 de membri.

La aceasta ora toti membrii au primit “Actul 1” al acestei initiative. Fiecare il poate consulta, modifica, propune o schimbare…

Luni, forma finala va fi publicata aici si trimisa destinatarilor.

Cam atat! 🙂 Deocamdata! 😉

Este timpul sa mai lasam si ceva in urma noastra, sa mai facem si ce altii nu vor sa faca din diferite motive. Poate cine stie, au obosit.

Desi asa a parut uneori, astazi, toti membrii Comunitatii Bucegilor isi pot da seama ca nu este vorba de o lupta cu morile de vant.

Nu a fost niciodata!

12 comments on “Comunitatea Bucegilor demareaza oficial

 1. supernaturalvibes says:

  Exact,nu a fost NICIODATA o lupta cu morile de vant !!!!!
  Si nici nu va fi, atata timp cat este VIE dorinta de a schimba soarta lucrurilor in bine.
  DOAMNE ajuta !!!

  • bucegistul says:

   Unora asa li s-a parut. Au zis ca nu se poate schimba nimic, coruptia fiind prea mare. Si totusi cele mai mari gropi de gunoi din Bucegi s-au inchis si ecologizat din astfel de lupte cu morile, vreo 70 de jeepuri nu mai urca la Babele si Sfinx…lista este lunga si va fi si mai lunga 🙂
   Cand vrei sa faci lucruri bune ai mai multa energie decat unul care vrea sa faca lucruri negative. Dumnezeu stie mai bine decat noi :)) Vedem, ne mai inspira EL 🙂

 2. criscar50 says:

  Admiram hotararea,determinarea ta si te asiguram de sustinerea nostra.In legatura cu cele doua proiecte,cei vizati vor trebui sa raspunda pentru ceea ce fac ori nu,in sensul respectarii mediului.Vom reciti inca mai atent petitiile si daca daca va fi cazul vom reveni.Numai bine,Mariana si Crisan

  • bucegistul says:

   Crisan, ai vazut lucrurile nu sunt complicate. Cine are ceva de ascuns nu va raspunde, si atunci exista alta solutie daca se incalca legea. Este dreptul oricarui cetatean sa intrebe, sa vada de ce exista o institutie sau alta, unde este cazul dam si o mana de ajutor 🙂 Dar nu la strans gunoaie, sa fim seriosi. Nu pentru ca nu m-as preta la asa ceva, am strans atatia saci ca le-am uitat numarul, dar de ce sa fac eu munca voluntara cand altii sunt platiti sa aiba grija sa nu apara astfel de lucruri in natura? 🙂 Ma ofer la munca voluntara pentru cauze nobile, cum este asta 🙂 , sau plantatul de arbusti, demersuri pentru copii, multe altele.
   Toate cele bune!

 3. Am aşteptat cu emoţia şcolarului din prima lui zi de şcoală să dai semnalul şi iată că a sosit: mobilizator, entuziast şi hotărât.
  Nu poate fi vorba de luptă cu morile de vânt fiindcă nu poate fi ignorat un cor de voci ce nu vor decât să fie respectată natura mamă astfel încât şi generaţiile următoare să se poată bucura de influienţa ei benefică asupra omului.
  Continuă şi noi te vom susţine.

 4. NE PASA !… ne pasa de ce lasam in urma noastra, si nu vrem sa fim indiferenti. Asta conteaza 🙂

 5. marius- sinaia says:

  Suntem alaturi de tine.De mori de vint,nici nu poate fi vorba.Vom izbuti,in ceeace vrem:o natura mai curata pentru cei care vor veni dupa noi.Si apropo de defrisari,pe aleea Pelesului au cazut citiva brazi cind a fost furtuna aceea.S-au taiat si alti brazi sanatosi.Am sa incerc sa vin cu niste poze.

  • bucegistul says:

   Multumesc Marius. Trebuie sa facem acest lucru in Bucegi, sa-i pastram. Am vazut acele taieri, multe departe de accesul spre castel, si la fel mi-am propus sa le pozez, saptamana aceasta. Facem o sesizare si pe tema aceasta, am vazut ca aleile regale din padure le-au stricat cu un tractor.

 6. mariana says:

  Se ştie că orice început e greu, dar tocmai de aceea trebuie depăşit cât mai repede şi cât mai bine acest moment.
  Am citit undeva : “Viaţa este o competiţie şi cu cât începi antrenamentul mai devreme, cu atât vei avea mai multe şanse de a fi un câştigător.”
  De fapt, aici vorbim de un nou început, într-o altă formă, – că e bine să fie cât mai multe şi cât mai eficiente, de forme vorbesc – un nou început al acestei lupte pentru Bucegi, pentru natură, pentru adevăr, pentru viitor, pentru nişte valori autentice.
  Şi mă bucur că acest proiect demarează primăvara, mereu primăvara înseamnă un nou început.
  Nu pot spune decât DOAMNE-AJUTĂ! şi să fie de bun augur, să aibă împliniri acest proiect, să nu se stingă flacăra, entuziasmul, determinarea, susţinerea.
  Trebuie să existe o reacţie a noastră, a cetăţenilor, pentru că vedem că lucrurile nu merg bine de la sine, aşa cum ar fi normal, ci merg tot mai rău. E trist, dar e adevărat, şi atunci nu avem voie să fim indiferenţi, aşa că voi susţine din suflet acest proiect.

  • bucegistul says:

   Este un alt inceput upgradat. Este timpul sa facem unele lucruri acum cat mai este posibil. Mai tarziu ne vom uita la poze si vom da vina pe o mana de oameni corupti, uitand ca si noi, mai multi decat ei, am fi avut un cuvant de spus daca ne-am fi dovedit putin interesul. Multumim foarte mult, unii dintre noi s-au nascut determinati 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s